Her findes PR-materiale til brug ved koncerter og andre arrangementer. Du kan også downloade billeder af Panumkoret til program og events, hvor Panumkoret deltager, under fanen Galleri. Vi opfordrer til, at man benytter disse billeder af Panumkoret. 

Har du nogle spørgsmål eller mangler du ekstra PR materiale, er du velkommen til at kontakte os på vores PR mail som findes i margenen til højre. 

 

Generel tekst om koret: 

Panumkoret

Panumkoret blev dannet af lægestuderende på Panuminstituttet i København i 1993. I dag er koret et ambitiøst amatørkor med ca. 50 sangere med forskellig faglig og musikalsk baggrund. Koret har under ledelse af Jon Hollesen udviklet sig markant rent musikalsk de seneste år, og har derved tiltrukket mange talentfulde og meget dedikerede sangere. 

Korets repertoire er overvejende klassisk, men de senere år har en del værker af nulevende komponister også præget programmet.

Koret har inden for de sidste år indspillet flere CDer.  Med orkester og solister indspillede vi i 2013 Mozarts Requiem som jubilæumskoncertoptagelse, i 2014 Faurés Requiem fra vores Allehelgenskoncert og før det en samling nordiske korsatser på pladen "Nordiske Nætter".

I 2013 deltog Panumkoret i international korkonkurrence i Bratislava og blev dekoreret med en guldmedalje. I foråret 2016 tog vi til konkurrence i Berlin med et vidtspændende repertoire under temaet kærlighed og vandt endnu en guldmedalje. 

www.panumkoret.dk kan du læse mere om koret og vores kommende arrangementer og finde små film-og lydklip, eller du kan følge os på Facebook.

 

Generel tekst om Jon Hollesen: 

Dirigent Jon Hollesen

Jon Hollesen er uddannet Cand. Mag i musikvidenskab og dramaturgi ved Aarhus universitet samt sangpædagog fra det Kgl. Danske Musikkonservatorium og VoiceEmbodiment.  Jon Hollesen har sin egen sangskole i København, hvor han siden 2000 har haft privatelever i sang og stemmebrug, seminarer, workshops og kurser. Læs mere om Jon Hollesen på hans hjemmeside www.aria.dk.

 

Link til youtube-kanal med alle vores koncert- og reklamefilm: 

https://www.youtube.com/channel/UCZM8jTNreMQiII8POX8caaA

Pressekontakt:

Kontakt PR-udvalget på: panumkoretpr@gmail.com

Kommende koncerter:

  • Julekoncert i Grøndalslund Kirke lørdag d.10/12 kl.16.00 
  • Julekoncert i Sankt Stefans Kirken tirsdag d.13/12 kl.20.00