OPTAGELSE I PANUMKORET

FORÅRSSEMESTER 2019: Dette semester optager vi kun erfarne tenorer og basser samt en enkel 1. sopran med et højt register.

Panumkoret optager som regel nye medlemmer to gange om året i forbindelse med semesterstart. Som gammelt universitetskor opdeler vi stadig året i to semestre og har således optagelsesprøver ved semesterstart i starten af februar og september.

Alle kommer til optagelsesprøve hos dirigenten og enkelte bestyrelsesmedlemmer. Vores krav til nye sangere er, at de kan synge og følge noder på passende niveau. Samtidig vurderer vi, hvilken stemmegruppe ansøgeren kan synge, og om der så er en ledig plads i den stemmegruppe.

Det er således ikke alle der bliver optaget i koret. Nogle fordi de ikke er trænede nok, men nogle også fordi vi simpelt hen ikke har plads til flere. Lykkes det ikke et semester er man derfor altid velkommen det næste.

Hvis man bliver optaget, forlanger vi til gengæld engagement i form af mødedisciplin, og at man som ny sanger er indstillet på at bruge ekstra tid på sætte sig ind i noder, prioritere koncertdatoer mv.

For at komme til optagelsesprøve kan man enten lave en aftale med korets dirigent eller bestyrelsesformand (se under kontakt os) eller bare møde op i starten af semesteret i vores øvelokale. Som sagt søger vi kun herrestemmer, altså optager vi ingen sopraner eller alter.

Vi synger hver tirsdag kl.18.15-21.00 i:

Stefanskirkens menighedslokale
Karmel
Vedbækgade 12
2200 København N

 Første obligatoriske mødegang er tirsdag. d. 29. januar 2019 kl. 18.15